به گزارش قدس آنلاین، علی یوسفی روز چهارشنبه در «همایش سفیران برق» در سالن کانون شهید مفتح اردستان افزود: میزان مصرف برق استان در اوج حدود هفت هزار و رکورد تولید حداکثر ۶ هزار و ۲۰۰ مگاوات است که این رکورد با اوج مصرف همزمان نیست و یک چالش محسوب میشود که نیازمند صرفهجویی و مصرف بهینه است.
یوسفی اظهار کرد: مصرف انرژی زمان پیک دارد که در آن زمان خانوادهها باید از لوازم پرمصرف مانند اتو، ماشین ظرفشویی و لباسشویی استفاده نکنند تا از ناترازی برق پیشگیری شود.
وی گفت: ساعت پیک برق در کشور در نیمه نخست سال از ساعت ۱۹ تا ۲۳ و در نیمه دوم از ساعت ۱۷ تا ۲۱ است که نرخ هزینه مصرف زیاد در این ساعتها ۲ برابر نرخ معمول محاسبه و جریمه مصرف نیز به آن افزوده میشود، بنابراین مردم برای کمک به اقتصاد خانواده لازم است این موضوع را مد نظر داشته باشند.
مدیردفتر مدیریت مصرف شرکت توزیع برق اصفهان تاکید کرد: ناترازی صنعت برق تأثیر نامطلوبی بر آینده اقتصادی جامعه خواهد داشت و خطر جدی برای توسعه کسب و کارها به شمار میرود ولی با سرمایهگذاری بخش خصوصی در زمینه انرژی خورشیدی و تجدیدپذیر میتوان ناترازی صنعت برق را کاهش داد و در این زمینه تسهیلات و مجوزهای لازم در اختیار متقاضیان گذاشته میشود.
وی تاکید کرد: با استفاده از لوازم کم مصرف، تنظیم دمای ساختمان، بهینه سازی کولرها و لوازم سرمایشی میتوان مصرف برق را کاست و به اقتصاد کشور و خانواده کمک کرد.
یوسفی گفت: این همایش توسط شرکت توزیع برق استان اصفهان برای فرهنگسازی و اطلاعرسانی به دانشآموزان بعنوان سفیران انرژی و خانوادهها برگزار شده است.
وی با بیان اینکه مصرف بهینه برق به معنای کم مصرف کردن نیست بلکه درست مصرف کردن است، اضافه کرد: برای پیشگیری از مصرف زیاد و رعایت صرفهجویی در مصرف انرژی راهی جز فرهنگ سازی، آموزش، اجرای قوانین، بکارگیری تمام ابزارها و ظرفیتها و همسویی ارکان نظام و جامعه برای تغییر رویهها وجود ندارد.
شهرستان اردستان در ۱۱۸ کیلومتری شمال اصفهان قرار دارد.
نظر شما